MOBRYGGJA SKAL I ÅR ARRANGERE BRYGGJEDANSEN UNDER MODALSDAGENE, VI HAR GLEDEN Å PRESENTERE AUSEKARANE SOM KOMMER TIL MODALEN MED SITT SHOW.

Presseskriv:
Første utgjeving vart DVD´en “Haraball i Naustet” i 2008, deretter kom CD´en “Fela liv i Marsteinparken” 2008 , “Spelar for livet” 2011, og “Farande Fant” 2013. Sistnevnte gjekk rett inn på 1.plass på VG´albumliste første veke i salg! Det vart 14 veke på lista med 3 førsteplassa. Noko karane sjøvsagt satt utrulig stor pris på då plata har hovedvekt av sjølvskrivne låta. I 2015 kom «Me veit kor du bur» med singelen Fini Bikini som var sommarslagaren det året og med nye veke på VG lista. Samleplata «Ein hau med Hitts» kom i 2016 og 4 nye låtar på denne vart nominert til «Spelemannsprisen» noko karane er svært stolte av. 

På “Spelar for livet” var det ein låt som skilde seg spesielt ut: Ausedansen har gått som ein farsott på YouTube med over 1 million treff og med over 3 millionar streams på Spotify har den festa seg i folks bevissthet langt utover Vestlandet. 

Joe fra Sotra vil avslutte hele festen under Modalsdagene.

  • Dørene åpner kl 20.00
  • Ausekarane starter kl 22.00
  • Aldersgrense 18 år
  • Inngangsbillett kr 525,00 

Vi selger kun billetter via Ticketmaster:

Kjøp billetter her:
https://www.ticketmaster.no/event/ausekarane-opptrer-pa-mobryggja-under-modalsdagene-billetter/631411

For oppdatert info:
https://www.facebook.com/Mobryggja/

Translate »